Vopsire etriere Bucureşti

Componente esenţiale ale sistemului de frânare cu disc, etrierele sunt piese auto foarte importante, având rolul de a ţine şi de a ghida plăcuţele de frână cu ajutorul unuia sau mai multor pistoane. De asemenea, etrierele transformă presiunea hidraulică din sistemul de frânare în forţa mecanică ce presează plăcuţele de frână pe disc.

Vopsire etriere Bucureşti

Pe lângă rolul funcţional, etrierele au şi un important rol estetic, pe care cu siguranţă că l-aţi observat la mașinile pe care le-ați admirat în trafic. Dacă v-ați hotărât să aduceți mașinii o îmbunătățire din punct de vedere al designului, veți avea nevoie de servicii de vopsire etriere în Bucureşti, iar la SRZ Powdercoating vă punem la dispoziție o gamă variată de culori din care puteți alege una care să vi se potrivească.

Etriere vopsite sau nu?

Personalizarea componentelor maşinii este o chestiune din ce în ce mai importantă pentru conducătorii auto care aleg să iasă în evidenţă, să îşi exprime personalitatea prin maşina pe care o conduc, dar şi să îşi protejeze componentele autoturismului. Deşi operaţiunea de vopsire a etrierelor este o opţiune la care veți apela în primul rând pentru design, aceasta asigură în plus o protecţie suplimentară si vor putea fi spalate mult mai usor.

Vopsirea etrierelor este mai mult decât benefică, nu numai din punct de vedere estetic, ci şi funcţional, pentru că vopseaua protejează etrierele împotriva ruginii şi previne blocarea acestora. Fiind un element important al sistemului de frânare, etrierele au un rol esenţial în buna funcționare a maşinii. Cu siguranţă nu v-aţi dori un etrier blocat, din cauza căruia va trebui sa duceți mașina în service!

Vopsire etrieri Bucureşti

Dacă încă nu sunteți convinși pe deplin cu privire la vopsirea etrierelor, următoarele avantaje pe care le aduce această procedură vă vor ajuta să luați o decizie! Așadar, principalele motive pentru care ar trebui să mergeți cu mașina într-un atelier de vopsire etriere în București sunt:

  • aspect personalizat al maşinii;
  • protejarea garniturilor;
  • rezistența la substanţe chimice, ulei şi coroziune;
  • aspect lucios şi uşor de întreţinut;

Servicii profesioniste de vopsire etriere în Bucureşti

Cu siguranţă aţi fost tentați să cumpăraţi un spray sau o vopsea cu care să vă vopsiţi etrierele, aceasta fiind, cel puțin la prima vedere, o opţiune ieftină şi rapidă. Adevărul este, de fapt, altul. Serviciile profesioniste de vopsire a etrierelorreprezintă singura şi cea mai eficientă variantă recomandată, pentru că, astfel, nu există riscul compromiterii sistemului de frânare al maşinii.

Vopsire etriere Ilfov

Serviciile de vopsire etriere în Bucureşti efectuate de profesioniştii SRZ Powdercoating sunt recomandate atât din punct de vedere estetic, pentru că rezultatele sunt impecabile şi de lungă durată, dar şi din punct de vedere funcţional, pentru că folosirea unei vopsele de foarte bună calitate și a unei tehnici corespunzătoare nu va pune în pericol rolul deosebit de important al etrierelor.