Diamond Cut Jante

Tot mai multe modele de jante au in plus, un finisaj numit “diamond-cut”, acest finisaj se realizeaza cu ajutorul unui strung cu calcul numeric dedicat jantelor auto-moto. Procesul este intermediar si se realizeaza imediat ce jantele au fost vopsite integral in culoarea de baza.

Spunem “dedicat” deoarece strunjirea nu se poate efectua fara un grafic realizat, in prima faza, prin scanarea jantei. Etapa de scanare proiecteaza intr-un sistem cartezian suprafata jantei iar strunjirea va urmari acest grafic in procesul de strunjire.

Putem recondition o singura janta cu Diamond Cut ?

Putem si facem aceasta operatiune. Singurul impediment ar fi ca in unele cazuri culoarea din interiorul spitelor va fi diferita putin de culoarea originala a jantelor (mai putin in cazul in care janta este neagra in interior).
De aceea recomandam reconditionarea intregului set pentru a avea aceeasi culoare pe toate jantele.

De ce nu putem face Diamond Cut unei singure jante zgariate doar la suprafata, fara a reconditiona janta de la zero ?

Teoretic putem face doar acest serviciu, dar practic il facem degeaba.
Dupa taierea jantei la fata este necesar un strat de lac pentru protejarea suprafetei cu aluminiu strunjit expus, altfel in scurt timp aceasta suprafata corodeaza si isi pierde stralucirea. Din pacate nu putem da lac peste vopseaua veche din interiorul jantei, deci va trebui sa revopsim janta, iar ca sa revopsim janta trebuie sa o sablam.

DE ACEEA RECONDITIONAREA UNEI JANTE CU DIAMOND CUT SE POATE FACE DOAR INTEGRAL DE LA ZERO: SABLAT + RECONDITIONAT + VOPSIT ELECTROSTATIC + DIAMOND CUT + LAC ELECTROSTATIC CU COMPONENTA ANTI UV.

Folositi urmatorul calculator de costuri pentru a afla cat costa sa va reconditionati jantele la noi.

Diamond Cut Jante: Realizam finisaje diamond-cut de calitate !

   Diamond cut jante este o tehnologie de prelucrare prin așchiere cu diamant a jantele auto și este cunoscut sub numele de prelucrare CNC. În atelierul SrzpowderCoating.ro această operație de tăiere de mare precizie este asigurată de personal înalt calificat care utilizează mașinile de mare viteză pentru a rectifica bucăți minuscule din jantele din aliaj. Rezultatul este o jantă cu design unic garantată pentru o lungă perioadă de timp. Aceste diamond cut jante din aliaj sunt o alegere populară pentru vehiculele de lux datorită finisajului lucios și aspectului unic pe care îl oferă.
  Aceste roți pot fi multicolore și prezintă un finisaj deosebit. Roțile tăiate cu diamant sunt de obicei asociate cu vehiculele de ultimă generație și mulți oameni doresc ca mașinile lor să reflecte aceeași estetică de lux. Deși există multe modalități de a vă personaliza jantele mașinii, tăierea cu diamante este cel mai sofisticat proces și necesită echipamente specializate.

  Cu o strălucire atât de mare încât practic nu pot trece neobservate, jantele din aliaj prelucrate cu tehnologia diamond cut jante vor avea un impact major asupra aspectului mașinii, adăugându-i acesteia un surplus de caracter. Deși există multe finisaje deosebite pentru jantele din aliaj, tăierea cu diamant este cea mai precisă și eficientă modalitate de a oferi mașinii tale un aspect uimitor.
  Este adevărat că un set de jante diamond cut este ceva mai scump decât unul normal, dar diferența de preț merită din plin pentru aspectul unic și calitatea înaltă ce o etalează. Iar această tehnologie este disponibilă atât pentru mașinile noi cât și pentru cele clasice. Complexul proces tehnologic de realizare a unui set de jante diamond cut vă răsplătește în final cu un produs de calitate care va avea o durată de viață mai lungă. Și care vă vor evidenția în mulțime pentru mulți ani!

Atractivele jante diamond cut

   Jante diamond cut din aliaj sunt considerate ca fiind cea mai eficientă modalitate de a îmbunătății estetica mașinii tale. Sunt create în mod normal prin turnare sau forjare și sunt recunoscute fiind mai ușoare decât roțile de oțel. Dar indiferent de metoda tehnologică de realizare, acum se pot crea o sumedenie de modele complexe, ajutând astfel la obținerea atractivității dorite a vehiculului. Unul dintre principalele avantaje ale jantelor din aliaj tăiate cu diamant este că pot crește valoarea vehiculului dumneavoastră.
  Așa că vestea bună este că astăzi aveți posibilitatea de a beneficia de cele mai profesioniste servicii pentru diamond cut jante Bucuresti. Astfel, în cazul în care jantele dumneavoastră sunt un pic deteriorate sau zgâriate, nu mai stați pe gânduri, faceți de urgență o vizită la sediul nostru din București, strada Bercenarului numărul 4. Intervenția operativă asupra roților va împiedica întinderea stricăciunilor iar dumneavoastră veți plătii mai puțin pentru reparație.

  Un alt avantaj al unui set de jante diamond cut este că forma specială a jantei ajută la evacuarea apei, oferind o bună aderență pe drumurile inundate de ploaie. De asemenea, sunt rapoarte de specialitate care au constatat ca autoturismele echipate cu acest tip de jante au mai puține accidente rutiere în sezonul de iarnă. Acest lucru este explicat de faptul că există un plus substanțial de control al vehiculului în cazul acestui tip de jante, iar tracțiune este deasemenea mai bună față de același vehicul echipat cu jante tradiționale.
  Faptul că un set de jante diamond cut arată foarte bine era deja evident, iată însă că aceste jante sunt și mai sigure în exploatarea autoturismului în condiții meteorologice grele. Pentru a menține aceste avantaje este însă necesară întreținerea periodică a roților autoturismului dumneavoastră, iar pentru aceasta aveți nevoie de experiența și profesionalismul echipei SrzpowderCoating.ro, expertul tău în service roți!

Cel mai bun service roți diamond cut jante Bucuresti!

   Diamond cut jante Bucuresti este un proces complex de rectificare a jantelor autoturismului dumneavoastră, iar pentru a vă asigura de succesul acestei operații există o cale sigură: atelierul SrzpowderCoating.ro situat în strada Bercenarului nr. 4 din București. Dragostea pentru mașini ne-a îndreptat atenția asupra acestor minunate accesorii, iar studiul beneficiilor aduse de un set de jante diamond cut ne-a convins să facem investiții importante care să ne permită să operăm pe acest segment.
  Pentru că, pe lângă avantajele estetice evidente, despre care vorbește practic toată lumea, noi am descoperit și avantaje majore legate de siguranță. De exemplu, un autoturism echipat cu se set de jante diamond cut va accelera mai rapid și mai fluid decât unul echipat cu jante de aliaj clasice sau cu jante de oțel. În același timp, frânarea este mai eficientă atunci când echipați autoturismul cu jante diamond cut. Sprinten, sigur și stilat, noul dumneavoastră autoturism vechi!

  Greutatea specifică mai mică, coroborată cu forma ce permite circulația aerului printre spițe și unghiurile acestora, sunt factori determinanți în performanțele superioare ale acestor roți. Dacă vreți să aveți o mașină frumoasă, agilă și sigură este evident că aveți nevoie de un set de jante diamond cut, iar pentru recondiționarea și întreținerea acestora răspunsul este evident SrzpowderCoating.ro. Pentru că performanța oferită de aceste jante extraordinare cere un pic de atenție suplimentară. Beneficiile acestor jante sunt evidente pentru șoferii care doresc să rămână în fața concurenței atunci când vine vorba de îngrijirea vehiculului lor.
  Iar personalizarea este astăzi un cuvânt cheie în industria auto. Mărci de prestigiu, Mini fiind un bun exemplu, îi invită pe clienți să personalizeze autoturismele comandate după cum doresc aceștia. Este un pas, timid poate, de ieșire din serie și tratarea fiecărui client ca o personalitate distinctă. Exact cum am procedat noi de la început, la SrzpowderCoating.ro!