Căt costă?

Prețul este în funcție de diametrul jantelor, în lista de prețuri de pe site se poate identifica foarte ușor.

Ce operațiuni sunt incluse în preț?

În prețul de recondiționare sunt incluse operațiunile de sablare, vopsire în câmp electrostatic și strat de lac. Operațiunile cu costuri separate sunt îndreptarea, sudarea și serviciile de vulcanizare.

Este nevoie de programare?

Daca veniți cu jantele fără anvelope nu este nevoie de programare. Dacă veniți cu mașina și o lăsați la noi pe rampă este necesară o programare din timp.

Se folosește chit?

În procesul de recondiționare al jantelor nu folosim chit de nici un fel. Pentru a remedia eventuala lipsă de material se folosește sudură în mediu protejat (argon) și rectificare pe strung.

Zgârieturile provocate de borduri ies la sablare?

În majoritatea cazurilor putem cosmetiza zgarieturile cauzate de borduri fără a folosi sudură.

Dacă vin cu anvelope mi le puteți monta?

Da. Putem efectua orice operațiune de vulcanizare.

Pot să vin cu jantele echipate cu anvelope?

Da. Putem efectua orice operațiune de vulcanizare.

De ce iese coajă de portocală?

O caracteristică a procesului de vopsire electrostatică este coaja de portocală. Din fericire în atelierul nostru prin folosirea unor echipamente și pudre dedicate domeniului auto reducem foarte mult acest inconvenient estetic.

Se poate face doar Diamond Cut?

Din păcate nu putem face doar Diamond Cut pentru că aluminiul expus prin procesul de frezare trebuie protejat cu un strat de lac. Acest lac nu îl putem da peste vopseaua veche, în consecință janta trebuie recondiționată de la zero.

Se pot face doar retușuri?

Procesul de vopsire electrostatică nu permite doar retușuri. Janta trebuie recondiționată de zero.

Se poate face doar o jantă?

Se poate face doar o jantă dacă întregul set a fost recondiționat la noi. În alte cazuri nu garantăm potrivirea exactă a culorii.

Ce este protectia ceramica pentru jante?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.