reconditionare jante ploiesti

Mulți dintre șoferi acordă o atenție deosebită aspectului mașinii pe care o conduc. Din acest motiv, se află permanent în căutarea unor procedee prin care pot îmbunătăți estetica mașinilor pe care le dețin. Dacă faceți parte din această categorie, probabil vă doriți ca mașina să arate impecabil și să se remarce în mulțime.

Puteți obține acest efect fără investiții foarte mari și fără a fi nevoiți să înlocuiți componente ale mașinii, cum ar jantele sau etrierele. În schimb, ați putea să căutați o metodă prin care să reînnoiți aceste piese, dar fără să le înlocuiți. Următoarele două idei de cosmetizare și recondiționare vă pot servi ca sursă de inspirație dacă vă numărați printre deținătorii de mașini care vor să reîmprospăteze aspectul autovehiculului.

Trimite jantele sau etrierele pentru a putea fi reconditionate de cei mai buni din domeniu

Vopsirea etrierelor

Etrierele sunt componente de bază ale sistemului de frânare, cu rol indispensabil în procesul de frânare și oprire în siguranță a mașinii. Fără etrieri, sistemul de frânare nu are cum să funcționeze.

Vopsirea etrierelor este un pont valoros pentru deținătorii de mașini care pun accent pe estetica auto. Probabil ați observat deseori în trafic mașini care se remarcau prin diverse culori ale etrierilor, cum ar fi roșu, galben sau verde. Acest procedeu este o modalitate prin care vă puteți personaliza mașina, fiind un proces sigur din punct de vedere tehnic atunci când se folosesc materiale speciale.

Dacă vă gândiți să vopsiți etrierele și să oferți mașinii un efect vizual remarcabil, ar trebui să vă orientați către un atelier specializat care se ocupă cu astfel de servicii. La SRZ Powdercoating folosim tehnica modernă de vopsire în câmp electrostatic, care nu numai că oferă etrierelor un aspect inedit, ci și rezistență la căldură și substanțe chimice.

Recondiționarea jantelor

vopsire jante ploiesti

Următorul procedeu asupra căruia ar trebui să vă îndreptați atenția dacă vă doriți un aspect personalizat al mașinii îl reprezintă recondiționarea jantelor. Înlocuirea acestora este o variantă mult prea costisitoare, iar recondiționarea lor ar putea fi cea mai eficientă și economică soluție prin care să le redați strălucirea și luciul specifice unui set nou de jante.

Și în acest caz vă recomandăm să vă adresați unor specialiști în recondiționări jante din Ploiești, pentru a avea garanția că rezultatul final este pe măsura așteptărilor. În plus, în cadrul unui atelier, jantele beneficiază de tratamente conform ultimelor tehnologii, printre care sablare, îndreptare, Diamond Cut sau vopsire în câmp electrostatic. 

Acest procedeu este util nu numai dacă doriți să oferiți un aspect impecabil jantelor, ci și în situația în care jantele prezintă fisuri, zgârieturi sau crăpături apărute inevitabil în urma unor impacturi. Nu numai loviturile pot cauza deteriorarea jantelor, ci și acumulările excesive de rugină. Recondiționarea presupune remedierea problemelor și vopsirea jantelor în diferite nuanțe (bronz, portocaliu, roșu etc.)

Astfel, dacă vă aflați în situația în care doriți să reîmprospătați radical aspectul mașinii cu o sumă avantajoasă, puteți lua în calcul vopsirea și recondiționarea celor mai vizibile componente. Vopsirea etrierelor și recondiționarea jantelor sunt două metode ideale prin care se poate îmbunătăți rapid estetica auto.