reparatii jante Craiova

Pasiunea pentru mașini se referă nu numai la caii putere, ci și la partea estetică a automobilului. Șoferii și deținătorii de mașini pasionați de styling auto pun accentul pe tuningul exterior, adică pe efectuarea unor modificări care să îmbunătățeasca aspectul mașinii.

Așadar, venim în sprijinul șoferilor pasionați de tuning exterior, oferindu-le câteva idei pe care le pot lua în considerare pentru a schimba radical design-ul mașinilor. Înainte de toate, este important să știți că aceste modificări trebuie făcute într-un atelier specializat, pentru ca rezultatele să fie cele așteptate.

Trimite jantele sau etrierele pentru a putea fi reconditionate de cei mai buni din domeniu

Recondiționări jante Craiova

Vopsirea jantelor în câmp electrostatic

Pasionații de styling auto cunosc deja rolul pe care îl joacă jantele în estetica unei mașini. Un set de jante auto deteriorate, uzate și zgâriate pot transforma complet modul în care arată mașina. În timp, jantele se degradează din cauza mai mult factori: impactul cu gropile, loviturile, depunerile de rugină.

Dacă jantele mașinii prezintă aceste defecte sau dacă pur și simplu doriți să le redați un aspect strălucitor și să le vopsiți într-o culoare de efect, vă recomandăm să lăsați asta în sarcina unor specialiști în recondiționări de jante din Craiova. În acest fel, aveți garanția că se folosesc cele mai calitative materiale și cele mai moderne tehnici. La SRZ Powdercoating aplicăm tehnica de vopsire în câmp electrostatic, prin care vopseaua sub formă de pulbere fină aderă electrostatic la suprafața vopsită.

Pentru jantele mașinii puteți să alegeți dintr-o paletă diversificată de culori. Printre preferatele pasionaților de tuning exterior se numără roșul electric, bronzul strălucitor și, nu în ultimul rând, verdele neon, care atrage toate privirile. 

Vopsirea etrierelor în câmp electrostatic

Un alt element vizibil din structura exterioară al mașinii îl constituie etrierele. Acestea pot fi vopsite utilizându-se vopsea specială, care să nu compromită funcționalitatea sistemului de frânare. Tocmai de aceea, diferitele kit-uri de vopsire din comerț nu sunt tocmai indicate. Dacă vreți să schimbați complet aspectul etrierelor, luați în calcul vopsirea acestora în câmp electrostatic.

vopsire etrieri craiova

Fie că etrierele mașinii au acumulat murdările și au căpătat un aspect inestetic, fie că doriți să le schimbați culoarea pentru a crea un efect vizual de impact, vopsirea în câmp electrostatic este soluția cea mai avantajoasă: etrierele nu numai că vor fi vopsite într-o culoare intensă, pe gustul proprietarului mașinii, ci vor căpăta o rezistență sporită împotriva ruginii. În cazul acestui procedeu de stilizare, paleta de culori este mai limitată, însă există destule variante din care puteți alege (roșu, neon, albastru, bronz, galben etc.)

Vopsirea jantelor și vopsirea etrierelor sunt două dintre metodele de tuning exterior preferate de majoritatea deținătorilor de mașini. Pe lângă aspectul estetic superior, aceste procedee sunt avantajoase și din punct de vedere al costurilor. În loc să investiți sume considerabile pentru a achiziționa componente și piese noi, alegeți varianta de a le recondiționa și vopsi pe cele cu care mașina este deja dotată. Culorile anumitor componente auto reflectă gusturile conducătorului, fiind un element prin care orice mașină poate căpăta personalitate și o notă distinctă.