Recondiționări jante Brașov

Jantele au o importanță tehnică majoră pentru întreaga structură a mașinii, însă dincolo de necesitatea și funcționalitatea acestora, jantele sunt un element care influențează estetica oricărei mașini. Nu trebuie să fii pasionat sau cunoscător al domeniului auto pentru a sesiza și admira jantele strălucitoare ale unei mașini.

Indiferent de marca și modelul mașinii, jantele pot schimba radical aspectul acesteia. De-a lungul timpului, o jantă se poate deteriora din cauza impacturilor mai mult sau mai puțin puternice. O jantă îndoită sau crăpată este inestetică, însă trebuie să știți că există o soluție ideală prin care jantele mașinii își pot recăpăta aspectul de altădată. Este vorba de recondiționarea acestora, un proces complex prin care un set de jante poate fi salvat.

Ne puteți trimite setul de roți la adresa atelierului nostru

Recondiționarea jantelor – etapele prin care jantele își recapătă strălucirea

Mulți deținători de mașini își doresc ca autovehiculul pe care îl conduc să arate impecabil. De aceea îl spală regulat, folosesc diferite soluții de curățare pentru diferite componente (cum ar fi geamurile sau bordul), însă toate acestea pot fi în zadar dacă setul de jante de pe mașina respectivă nu se află într-o stare tocmai bună.

Dacă observați fisuri și zgârieturi la nivelul jantelor mașinii sau dacă acestea capătă un aspect uzat și își pierd strălucirea, este indicat să apelați la un atelier specializat care să se ocupe de jantele mașinii, așa cum este SRZ Powdercoating. Oferim servicii de recondiționari jante în Brașov (ne poți trimite jantele prin curier sau poți veni direct la noi la sediu în București), întregul proces realizându-se în etape bine definite.

Repararea și recondiționarea jantelor de pe mașină se face printr-o serie de procedee, precum sablare, îndreptare/roluire, sudură, vulcanizare, Diamond Cut și, în cele din urmă, vopsirea în câmp electrostatic – proces modern de vopsire prin utilizarea unei vopsele sub formă de publere fină, care aderă electrostatic la suprafața jantelor. În comparație cu metodele tradiționale de vopsire, procedeul de vopsire în câmp electrostatic asigură o durabilitate mai mare a rezultatului final și o protecție sporită pentru fiecare jantă.

De ce să recondiționezi jantele mașinii?

În cazul în care vă întrebați dacă recondiționarea jantelor este o alegere avantajoasă din punct de vedere al costurilor, trebuie să știți că prețul unui set nou de jante poate fi dublu sau chiar triplu în raport cu prețul pe care îl veți plăti pentru recondiționare.

Înlocuirea jantelor este necesară doar când acestea sunt deteriorate profund și nu pot fi salvate prin nicio metodă. Dacă jantele au zgârieturi vizibile, crăpături și prezintă urme de uzură, recondiționarea este mult mai indicată decât înlocuirea acestora. În altă ordine de idei, dacă jantele mașinii sunt zgâriate și lovite, orientați-vă către recondiționarea lor dacă aceasta este posibilă. Un specialist vă poate sfătui pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens.

Prin tehnici de ultimă generație și datorită unei echipe de profesioniști, jantele pot fi reparate și redobândesc un efect de impact, indiferent de materialul din care sunt făcute. După recondiționare, zgârieturile și urmele de uzură vor dispărea, iar jantele vor căpăta aspectul pe care orice deținător de mașină și-l dorește. Întregul aspect al mașinii va fi reîmprospătat, iar recondiționarea jantelor vă va scuti de investițiile costisitoare pentru achiziția unui set complet nou.