Recondiţionare jante Bucureşti

Serviciile de recondiţionare jantereprezintă o opţiune la care apelează foarte mulţi şoferi, fiind o alternativă foarte bună și mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor la înlocuirea unui set complet de jante.

Procesul de recondiționare a jantelor face parte din menținerea unui autoturism complet funcţional şi imaculat din punct de vedere al aspectului, iar dacă v-ați propus de ceva timp să vă ocupați de acest lucru, a venit vremea să acționați! Vara este sezonul călătoriilor, ocazie cu care mașina va fi scoasă la plimbare mai des. Din acest motiv, totul ar trebui să arate perfect. Și pentru ca jantele sunt componente importante, care contează foarte mult în aspectul general al mașinii, va fi necesar să vă îndreptați atenția către un atelier specializat în recondiționarea lor, așa cum este SRZ Powdercoating, unde oferim servicii de recondiționare jante în București la cele mai înalte standarde.

Ce presupune procesul de recondiționare jante?

Recondiţionare jante ilfov

Recondiționarea jantelor este un proces realizat în etape, unde atenția la detalii este cheia succesului. La atelierul nostru de recondiționare jante din București specialiștii vor curăța și sabla suprafața jantelor înainte sa înceapă recondiționarea propriu-zisă. Indiferent de marca, materialul și tipul jantelor pe care le dețineți, folosim aceeași inginerie de ultimă generație pentru a repara zgârieturile, loviturile și îndoiturile.

Din procesul de recondiționare a jantelor fac parte procedee precum: sablare, vopsire în câmp electrostatic, îndreptare, sudură, vulcanizare sau Diamond Cut. Dintre acestea, etapa de vopsire este ultima în procesul de recondiționare. Înainte de vopsire, jantele trec prin etapa de sablare uscată, care se face în condiții de siguranță. Pentru sablarea jantelor se recomandă folosirea unui nisip cuarțos de granulație fină.

Dacă veți avea nevoie de îndreptarea jantelor, cea mai bună modalitate de realizare a acestui procedeu este îndreptarea la rece pe mașină hidraulică. În acest mod, structura materialului din care sunt făcute jantele va fi protejată corespunzător. În ceea ce privește sudura, un alt procedeu care ține de recondiționarea jantelor, trebuie să știți că metoda TIG/ WIG în mediu protejat cu argon este cea mai sigură și eficientă.

Ați observat imperfecțiuni la nivelul jantelor? Aveți nevoie de servicii de recondiţionare jante în Bucureşti!

Recondiţionare jante Bucureşti

Jantele se pot deteriora în timp atât din punct de vedere funcţional, cât şi estetic. Acestea se pot zgâria şi lovi în borduri sau în gropile de care nu duc lipsă şoselele din ţară. De asemenea, se pot deteriora din cauza depunerilor de rugină. Dacă aspectul jantelor nu se îmbunătăţeşte după o curăţare temeinică și o spălare profesională şi observaţi coroziune sau zgârieturi care nu îşi au locul pe suprafaţa acestor componente, cu siguranţă va fi nevoie să apelaţi la serviciile de recondiţionare jante.

În loc să plătiți o sumă mare de bani pentru achiziționarea unui alt set de jante de aliaj, le puteți recondiționa pe cele existente, care vor straluci și vor arăta ca noi în urma procedeului. Nu doar că veți economisi o sumă importantă, dar veți îmbunătăți radical aspectul mașinii. Jantele uzate afectează foarte mult felul în care arată mașina, însă prin procedeele speciale de recondiționare, această situație neplăcută se poate evita.