preţ recondiţionare jante

Ca pentru orice șofer, jantele mașinii sunt, cu siguranță, importante și pentru dumneavoastră și doriți să aflați cât mai multe informații cu privire la aceste componente ale automobilului. Jantele au un rol de bază în buna funcționare a automobilului, contribuind, printre altele, la răcirea corespunzătoare a sistemului de frânare şi îmbunătăţirea frânării. În ceea ce privește rolul estetic pe care îl au jantele, acestea pot schimba radical aspectul mașinii, atât prin culoare, cât și prin design.

Există şi situaţii în care este necesară recondiționarea jantelor, iar acestea nu sunt de trecut cu vederea, din două motive: aspectul neplăcut și randamentul scăzut. Dacă sunteți interesați de această procedura, probabil vă puneți întrebări legate de preț recondiționare jante. În continuare, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în acest sens.

preţ reparat jante

Preţ recondiționare jante: care sunt aspectele care îl influenţează?

Prețul recondiționării jantelor depinde de mai multe aspecte, precum: intervențiile necesare, procedeele complementare recondiționării, dar și calitatea lucrării.

Principalele situații ce implică necesitatea serviciilor de recondiționare a jantelor includ zgârierea profundă a acestora, coroziunea aliajului, lovirea jantelor în borduri, imposibilitatea evitării unor gropi pe carosabil și îndoiturile cauzate de un impact suficient de mare. Intervențiile standard pentru recondiționarea jantelor sunt sablarea, vopsirea în câmp electrostatic și aplicarea unui strat de lac. Dacă va doriți și alte operațiuni complementare, așa cum sunt îndreptarea, sudura, vulcanizarea sau procedeul Diamond Cut, este firesc să vă așteptați la o creștere de preț recondiționare jante.

În afară de intervențiile standard și cele complementare, un alt aspect care influențeaza un preț recondiționare jante este calitatea lucrării. Experiența specialiștilor, tehnicile și echipamentele folosite – toate acestea contribuie la aspectul final în urma recondiționării, iar o lucrare de calitate va avea un preț mai ridicat decât una efectuată la atelierul din colț. Clienții SRZ Powdercoating ne apreciază pentru faptul că oferim servicii de recondiționare a jantelor care au un raport excelent calitate-preț! De exemplu, în atelierul nostru nu folosim chit pentru recondiționarea jantelor, ci sudură în mediu protejat și rectificare pe strung.

Cât costă recondiționarea jantelor?

Un preț recondiționare jante poate începe de la 400 de lei pentru jantele de tablă sau 500 de lei pentru cele de aliaj şi ajunge până la 1000 de lei, variind în funcție de diametrul jantelor. Prețul este valabil pentru tot setul format din patru jante și include operațiunile de bază: sablat, recondiționat, vopsit electrostatic și opțional, aplicarea unul strat de lac electrostatic cu protecție impotriva razelor UV. Dacă doriți, puteți opta pentru aplicarea unui strat adițional de lac electrostatic, care va oferi jantelor o strălucire deosebită și protecție suplimentară, pentru doar 50 de lei in plus. Pentru un extra-strat de lac cu efect perlat si flakes-uri metalice, veți achita în plus 100 de lei pentru întregul set de anvelope.

preţ reparatii jante

Lista de prețuri completă poate fi consultată aici, unde veți găsi detalii și cu privire la prețurile practicate pentru operațiunile complementare pe care le-am amintit anterior.