idei-culori-jante

Pentru foarte mulţi conducători auto, aspectul maşinii contează la fel de mult ca şi funcţionalitatea acesteia. Este important ca la volan să vă simţiţi bine, să fiţi admirați de trecători, de ceilalţi participanţi în trafic şi să ieşiţi în evidenţă cu detalii care nu pot fi regăsite la alte autoturisme sau care nu sunt atât de comune.

Modificarea aspectului maşinii fără investiţii foarte mari este posibilă prin simpla schimbare a culorii jantelor. Din fericire, la SRZ Powdercoating există numeroase idei de culori jante din care o puteţi alege pe cea care s-ar potrivi maşinii pe care o conduceţi, personalităţii pe care o aveţi, dar şi preferinţelor. Nu aveți inspirație în acest sens? Iată 5 sugestii care v-ar putea ajuta să luați o decizie!

Ultimate chrome: pentru şoferii care preferă stilul clasic „with a twist”

ultimate chrome culori jante

Dacă sunteţi adeptul stilului clasic, dar doriţi să ieşiţi, totuși, în evidenţă pe şosea, prin eleganță, Ultimate Chrome este alegerea perfecta! Are un aspect ușor satinat, culoarea fiind foarte fină şi cu reflexe deosebite în lumina soarelui. Așadar, dacă aveţi o personalitate puternică, sunteţi un conducător auto care preferă maşinile clasice cu un twist de nou şi eleganță, nuanța Ultimate Chrome este cea potrivită pentru schimbarea look-ului jantelor.

Verde neon: aspect fresh pentru o maşină gata de aventură

paleta culoare janta

Verdele neon este disponibil în paleta noastră de culori în nuanța Kawasaki Green. Aceasta este o alegere pe care o puteţi face dacă sunteţi dornic de aventură și obișnuiți să scoateți des autoturismul în escapade în natură. Nota fresh pe care o conferă verdele neon vi se va potrivi că o mănuşă, mai ales dacă dețineți un autoturism alb sau negru.

Kawasaki Green este una dintre cele mai frecvent alese idei de culori jante de conducătorii auto tineri care au personalitate și care doresc să iasă în evidenţă oriunde s-ar plimba cu maşina. O culoare cu un impact vizual puternic, verdele neon oferă o notă de extravaganță.

Portocaliu: pentru maşina care va întoarce toate privirile

jante colorate

Iubitorii de apusuri şi răsărituri de soare, dar şi de maşini negre sport pot opta pentru vopsirea jantelor în culoarea Sunset Orange. Dintre toate variantele de idei de culori jante, această culoare puternică, portocaliul, este cu siguranţă o opţiune inedită pentru conducătorii auto care aşteaptă rezultate spectaculoase şi care doresc să întoarcă privirile atât pe şosea, cât şi la concursurile la care participă.

Idei culori jante cu aspect luxuriant: bronz

cum sa-mi vopsesc jantele

Bronzul nu se demodează niciodată, de aceea oferta SRZ Powdercoating include şi nuanţa Anodized Bronze, perfectă pentru orice tip de autoturism, pentru conducătorii auto care pun accent pe aspectul luxuriant, dar fără a ieşi în evidenţă în mod agresiv. Strălucirea bronzului în razele soarelui reprezintă un motiv în plus pentru a spăla maşina mai des şi pentru a o expune pe şosele!

Roşu: pentru amatorii de senzaţii extreme la volan

culoare jante aluminiu

Amatorii de senzaţii extreme la volan, cei care vor să iasă în evidenţă cu maşina pe care o conduc, pot opta pentru varianta Candy Red cu aspect lucios sau pentru varianta Roşu Texturat pentru vopsirea jantelor. Aceste două idei de culori jante atrag mai ales conducătorii auto cărora le place viteza la volan, bineînțeles, în limite care păstrează siguranța.